Acces rapid: Ofertă | Contact

Reparatii terase bloc

Lucrarile de reparatii la hidroizolatia terasei de bloc.

Contact »

 

Foarte multe blocuri de locuinţe au probleme cu acoperişul. Suferă atât proprietarii de la ultimul nivel, cât şi cei de mai jos, din cauza infiltraţiilor care pot pătrunde şi în instalaţiile electrice.

Repararea sau hidroizolarea terasei este în sarcina asociaţiei de proprietari prin plata cotelor-părţi ce revin tuturor locatarilor. Dacă banii au fost deja constituiţi/colectaţi în contul fondului de reparaţii, asociaţia face plata lucrării din acest cont. Dacă banii nu au fost colectaţi, lucrarea trebuie plătită de proprietari, prin lista de plată, la valoarea contractată. Iată care sunt paşii necesari pentru realizarea acestei operaţiuni:

Contactaţi-ne pentru ofertă la telefon: 0720-.601.931, prin Email: hidroizolatii@europe.com sau folosind formularul de contact.

Contact »

Pentru lucrari de hidroizolatii, apelati cu incredere la firma noastră. Veţi primi oferta de pret în maxim 48 ore. Pentru cerere de ofertă hidroizolatii terase bloc, folosiţi formularul de aici: cerere de oferta, contactaţi-ne prin telefon: 0720.-601.-931; sau prin e-mail: hidroizolatii@europe.com

Contact »